(+30) 210 975 8751 - 94
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Λεωφ. Βουλιαγμένης 579 & Κύπρου 2
Αργυρούπολη 16451
Δευτέρα–Παρασκευή 9:00 – 17:00
Σάββατο 9:00 – 14:00

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ & ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Η Finance Solution έχει εκτενή εμπειρία στη διαχείριση και διάρθρωση κεφαλαίου των επιχειρήσεων, σε συγχωνεύσεις και εξαγορές, σε θέματα δανεισμού και χρηματοδοτήσεις ιδίων κεφαλαίων, αναδιαρθρώσεις ισολογισμού, και οικονομικών αποτελεσμάτων. Επαγγελματίες συνεργάτες επενδυτικής τραπεζικής, διαθέτουν την εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων, με ιδιαίτερη έμφαση στις βιομηχανικές / παραγωγικές  επιχειρήσεις, το λιανικό εμπόριο, τις υπηρεσίες υγείας και τουρισμού.

Ποιά είναι η συμβουλευτική πρακτική μας.

Η συμβουλευτική πρακτική μας είναι επίσης σε θέση να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία των στελεχών μας,  ώστε να παρέχουμε μια αποτελεσματική, ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

Παρέχουμε ουσιαστικές συμβουλές χρηματοδότησης σε εταιρείες που επιθυμούν να διερευνήσουν ευκαιρίες στις οποίες όμως απαιτούνται πρόσθετα κεφάλαια. Υποστηρίζουμε στοχευμένες στρατηγικές πώλησης ή εκχώρησης εταιρικών μεριδιών, αλλά και  έξυπνες λύσεις αναδιάρθρωσης ή ανακεφαλαιοποίησης.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει επαγγελματίες που διαθέτουν ειδική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις βιομηχανίες, τις υπηρεσίες υγείας και τουρισμού, το λιανικό εμπόριο και τα καταναλωτικά προϊόντα.

Από τη στρατηγική ανάλυση για το χρέος, την αποτίμηση της εταιρείας και τη χρηματοδότηση των κεφαλαίων ανάπτυξης, μπορούμε να χρησιμεύσουμε ως ένας και μοναδικός πάροχος για μια ολοκληρωμένη διαχείριση επιχειρηματικών συμβουλών.